Marga biedt deskundige yogalessen aan in Haren en Groningen. Ook heeft ze een pakkend Office yoga aanbod en is gespecialiseerd in coaching van jongeren en volwassenen met psychische uitdagingen.

Workshops

Back to Back – Critical Alignment Yoga

De workshops zijn op diverse locaties. De lessen zijn gebaseerd op Critical Alignment Yoga. Deze vorm van yoga is ontwikkeld door Gert van Leeuwen.
Er wordt gebruik gemaakt van diverse hulpmiddelen, zoals een strip, vilten rol, riem. Bij Club Yoga worden ook het hoofdstandbankje en houten boogje geïntegreerd.

26 januari Club Yoga – 10.00 – 12.00

2 februari Yoga 050 – 14.00 – 16.00

16 februari Het Eiland van Groningen – 10.00 – 12.00

23 februari Yoga under Construction – 15.00 – 17.00

15 maart Yoga under Construction – 15.00 – 17.00

22 maart Club Yoga – 10.00 – 12.00

12 april Club Yoga – 10.00 – 12.00

In de lessen staat de wervelkolom centraal. Spanningen worden op een dieper niveau opgelost waardoor er beweeglijkheid en ruimte ontstaat. Met een open aandacht en tijd voor ontspanning en onderzoek naar de lichamelijke en mentale reacties. Een evenwicht tussen ontspanning en kracht; kracht wordt opgebouwd om de natuurlijke houding te ondersteunen.
Het doorbreken van spanningspatronen kan confronterend zijn, maar beweeglijkheid , ruimte en rust worden ook gauw merkbaar. Doordat het lichaam vrijer wordt van spanning heeft dit een soortgelijk effect op de psyche; spontaniteit, creativiteit en helderheid krijgen meer de ruimte.
Wat je tegenkomt tijdens de workshop kan je integreren in de dagelijkse bezigheden. Zowel meer bewustzijn over je fysieke houding (voorkeurshouding), als het leven lichter en vrijer benaderen.

Opgave: via de websites van de studio’s. De workshop bij Het Eiland van Groningen; opgave via e-mail of het contactformulier.

Sexy sensual selflove

Wordt nog ingepland!

Ervaar (weer) je vrouwelijke sensuele kracht!
We gaan de seksuele energie bij onszelf voelen, activeren en kanaliseren door middel van betamelijke oefeningen, zowel dynamisch als statisch.
Het is geen masturbatie-workshop, maar ik geef je wel volop tips mee voor thuis!
Deze workshop is alleen voor vrouwen.

Copyright 2019 Marga Groenewold
Algemene voorwaarden