Marga biedt deskundige yogalessen aan in Haren en Groningen. Ook heeft ze een pakkend Office yoga aanbod en is gespecialiseerd in coaching van jongeren en volwassenen met psychische uitdagingen.

De naam Marga; een knipoog van het universum?
Marga betekent ‘de weg van yoga’! Haar moeder was zich hiervan niet bewust, echter later ontpopte haar dochter tot een rebelse yogajuf.

Marga combineert haar grondige vakkennis van Hatha yoga met vurige passie voor de vrijzinnige geest in een flexibel lichaam. De basis legde ze tijdens de vierjarige opleiding aan de Yoga Academie Nederland en ze is gespecialiseerd in Critical Alignment Yoga. Marga geeft haar lessen op eigenzinnige en nuchtere wijze. Nieuwe vrijheden ervaren door inspanning en ontspanning: een zoektocht naar balans. Marga is tevens werkzaam als coach voor jongeren en volwassenen met psychische uitdagingen, met o.a. Sociaal Pedagogische Hulpverlening als achtergrond. Hierin komen haar doeltreffendheid en open mind aan de dag, evenals mensen weer regie, verbinding en flow laten ervaren in hun leven.

Copyright 2019 Marga Groenewold
Algemene voorwaarden