Marga biedt deskundige yogalessen aan in Haren en Groningen. Ook heeft ze een pakkend Office yoga aanbod en is gespecialiseerd in coaching van jongeren en volwassenen met psychische uitdagingen.

Hatha yoga met technieken vanuit Critical Alignment Yoga

In de lessen is er aandacht voor rust, kracht, adem en focus.
Een balans tussen inspanning en ontspanning waarbij er ruimte geboden wordt om te oefenen op eigen niveau. Net zoals scènes op een filmdoek komen er allerlei gedachten en gevoelens langs op de yogamat: blijheid, verlichting, weerstand, onrust. Net zoals de scènes, komen ze en gaan ze ook weer voorbij. Oefenen waarbij je je grenzen verkent en stretcht (vanuit veiligheid), waardoor je meer ruimte en vrijheid kunt ervaren, op fysiek en mentaal niveau.

Hatha yoga neemt het fysieke lichaam als uitgangspunt voor ontwikkeling en groei. Ontdek zelf wat yoga voor je kan betekenen: rugklachten verminderen/oplossen, flexibeler en sterker worden, meer rust, bewustzijn en verbinding in je leven ervaren.

De technieken vanuit Critical Alignment Yoga dragen bij aan een gezonde lichaamshouding. Spanningen in het lichaam worden op dieper niveau opgelost door het gebruik van hulpmiddelen (strip, rol, riem). Hierdoor ervaar je meer beweeglijkheid, ruimte en lichtheid in je houding en denken. Ook bouw je kracht op om deze open, vrije houding te ondersteunen. Het effect is merkbaar zowel op de yogamat als daarbuiten, tijdens de dagelijkse bezigheden. 

“Marga geeft les met een fijne, vrije energie.
Ze heeft aandacht voor zowel fysieke als
psychologische facetten en heeft hierover veel kennis.
Het effect is dagen erna nog merkbaar!”

-M.Vaart

Copyright 2019 Marga Groenewold
Algemene voorwaarden